Tule töihin Borealille!

Boreal Kasvinjalostus Oy on suomalainen viljelijöiden, siemenkaupan ja teollisuuden kumppani. Jalostamme satoisia peltokasvilajikkeita Suomeen ja vastaaviin kasvuoloihin. Borealissa yhdistyvät jalostuksen perinteet, huippuosaaminen ja moderni teknologia. Tekemisen into ja ylpeys näkyvät kaikessa, mitä teemme. Luomme perustan kasvulle, kannattavalle viljelylle ja puhtaille kotimaisille elintarvikkeille. Lue lisää työstämme www.boreal.fi

Kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita kesäksi 2020

Haemme kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita kasvinjalostuksen koetoiminnan työtehtäviin kasvukaudelle 2020. Tarjolla on myös opinnäytetyön aiheita. Tehtävät soveltuvat parhaiten valmistumassa olevalle maatalous- ja puutarha-alan opiskelijalle tai vastavalmistuneelle työkokemuksen etsijälle.

Tehtävät ovat määräaikaisia ja ajoittuvat kasvukaudelle 2020. Työsuhteen pituudesta ja aikataulusta sovitaan tarkemmin valittujen henkilöiden kanssa. Tehtävät sijoittuvat Jokioisille, mutta tarvittaessa autamme asunnon löytämisessä. Tehtävät sisältävät jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme monipuolisen työn ja näköalapaikan kasvinjalostuksen maailmaan alan johtavassa yrityksessä noin 70 henkilön työyhteisössä.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 15.2.2020 osoitteeseen koetoiminta@boreal.fi otsikolla ”Kesäharjoittelu 2020”. Haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja:

Koetoimintapäällikkö Mika Hyövelä, mika.hyovela [at] boreal.fi, puh. 040 763 5066

Työnjohtaja Juha-Pekka Mikkola, juha-pekka.mikkola [at] boreal.fi, puh. 040 146 1620

Työnjohtaja Jukka Simola, jukka.simola [at] boreal.fi, puh. 040 7380 425