Monen monta tapahtumaa Borealin kesässä!

27.5.2016

boreal-peltoja-maatalo

Boreal on tulevana kesänä mukana jälleen monessa kesäisessä tapahtumassa.

Avena Nordic Grainin kanssa järjestämme kaksi pellonpiennartilaisuutta: 1.7. Salossa ja 5.7. Loviisassa, joissa esillä muun muassa uutuusrapsit Cleopatra ja Drago. Olemme myös mukana Pro Ruis ry:n pellonpiennartilaisuuksissa mm. 5.7. Hollolassa ja 28.7. Ilmajoella. Seuraa ilmoittelua tarkemmin tilaisuuksien ohjelmista ja aikatauluista.

OKRA_logo_vihrea_pieniOKRA järjestetään Oripäässä keskiviikosta lauantaihin 6.-9.7.2016 ja Boreal on Jyvä meininki -teemalla mukana Farmit-yhteisosastolla. Yksi Suomen suurimmista maatalousnäyttelyistä kokoaa Oripäähän tuhannet messukävijät, sadat näytteilleasettajat ja oikean maatalousnäyttelyn tunnelman.

Tutustu tarkemmin Okra-maatalousnäyttelyyn.

Kasvintuotantoon keskittyvä Pohjanmaan Peltopäivä järjestetään nyt toista kertaa Luke Ylistaron ja Perunantutkimuslaitoksen alueella Ylistarossa torstaina 28.7.2016 klo 10-15. Tapahtumassa ovat esillä viljan, Pohjanmaan_peltopaiva_2016pvm_pystyerikoiskasvien ja perunan lajikkeet, lannoitus ja kasvinsuojelu. Tapahtuman yhtenä keskeisenä teemana on maan kasvukunto ja siitä huolehtiminen. Näyttelyosastojen ja esittelyruutujen lisäksi ohjelmassa on tietoiskuja ja koeruutukierros virallisilla lajikekokeilla. Pohjanmaan Peltopäivän järjestää ProAgria Etelä-Pohjanmaa yhteistyökumppaneinaan Boreal Kasvinjalostus Oy ja ViljelijänBerner.

Lue lisää Pohjanmaan Peltopäivästä.

Nähdään kesäisissä tapahtumissa!