Olemme mukana Pohjanmaan Peltopäivässä

10.5.2014

Etelä-Pohjanmaalla Ylistarossa järjestetään 29.7.2014 ensimmäistä kertaa kasvintuotantoon keskittyvä Pohjanmaan Peltopäivä. Boreal on vahvasti mukana tapahtumassa. Peltopäivän tapahtumapaikkana on MTT Ylistaron tutkimusasema ja Perunantutkimuslaitos ympäristöineen.

PohjanmaanPeltopaiva_2014_pystyErityisesti ammattiviljelijöille suunnatun Peltopäivän teemana on tuottava kasvinviljely. Tapahtumassa ovat kattavasti esillä viljojen, öljykasvien ja perunan lajikkeet, kasvinsuojelu sekä kasvintuotannon tutkimus. Peltopäivään on ilmoittautunut yli 30 näytteilleasettajaa, jotka ovat valtakunnallisesti tai alueellisesti tärkeitä kasvintuotantoalan toimijoita. Monien osastojen yhteydessä on nähtävillä myös viljojen, öljykasvien ja perunan demoruutuja.

Borealin ruuduilla esitellään uusia lajikkeita sekä lajikekehitystä. Ensi syksynä Boreal tuo markkinoille runsaasti uutuuslajikkeita, joihin viljelijät pääsevät tutustumaan Peltopäivän näyteruuduilla. Osastollamme on päivän aikana tavattavissa kasvinjalostajiamme.

TERVETULOA keskustelemaan ja tutustumaan uusiin lajikkeisiin!

Lisätietoa tapahtuman kotisivuilla: www.proagria.fi/tapahtumat/pohjanmaan-peltopaiva-2724

Seuraa myös Facebookissa: www.facebook.com/peltopaiva