Boreal hakee työnjohtajaa siemenkeskukselle Jokioisiin

18.7.2022

Boreal Kasvinjalostus Oy on suomalainen viljelijöiden, siemenkaupan ja teollisuuden kumppani. Jalostamme satoisia peltokasvilajikkeita Suomeen ja vastaaviin kasvuoloihin. Borealissa yhdistyvät jalostuksen perinteet, huippuosaaminen ja moderni teknologia. Tekemisen into ja ylpeys näkyvät kaikessa, mitä teemme. Luomme perustan kasvulle, kannattavalle viljelylle ja puhtaille kotimaisille elintarvikkeille. 

Haemme nyt Borealin siemenkeskukselle Jokioisiin

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian syksyllä 2022.

Työnjohtajana vastaat siemenkeskuksen päivittäisestä työnjohdosta, ylläpidät varasto- ja viljelykirjanpitoa sekä käsittelet siementuotantoon ja -toimituksiin liittyviä asiakirjoja. Pidät myös yhteyttä sopimusviljelijöihin sekä muihin siemenalan yhteistyökumppaneihin. Kasvukaudella toimit esimiehenä siementuotannon pelto- ja sadonkorjuutöissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännön kokemusta kasvintuotannosta sekä Agrologi AMK -tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, esimiestaitoja sekä varasto- ja viljelykirjanpidon osaamista. Haemme työkaveriksemme huolellista ja järjestelmällistä henkilöä, jolla on kehitysmyönteinen ote työntekoon.

Tarjoamme monipuolisen työn ja näköalapaikan kasvinjalostuksen maailmaan alan johtavassa yrityksessä noin 70 henkilön työyhteisössä.

Oletko sinä etsimämme hyvä tyyppi, jolla on kiinnostus kehittyä siemenalan monipuoliseksi osaajaksi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.8.2022 osoitteeseen jaakko.haarala@boreal.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sopivan henkilön osuessa kohdalle voimme tehdä palkkauksen jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa  tuotantopäällikkö Jaakko Haarala p. 0400 665 063 arkisin klo 8 – 16.30.