Ohra

Tutustu alla oleviin laatulajikkeisiimme tai lue lisää ohran jalostuksesta.
Ohran jalostus

Ohra, 2-tahoinen

Ohra, monitahoinen

AlvariBOR Satoisa ja isojyväinen rehu- ja tärkkelysohra. Alvarissa yhdistyvät korkea satopotentiaali, hyvä korrenlujuus, erinomainen taudinkestävyys sekä erinomainen jyvän laatu.
AukustiBOR Aikainen ohra, joka vakuuttaa satoisuudellaan. Luja korsi ja sadon erinomainen laatu lisäävät lajikkeen kiinnostavuutta.
ElmeriBOR Melko myöhäinen lujakortinen ohra, joka soveltuu  laadultaan rehu- ja tärkkelyskäyttöön.
EverstiBOR Uutuus! Eversti on erittäin satoisa, suurijyväinen ja lujakortinen monitahoinen rehu- ja tärkkelysohra koko ohranviljelyalueelle.
JalmariBOR Laadukas aikainen monitahoinen ohra. Satoisuus yhdistettynä aikaisuuteen, hyvään taudinkestävyyteen ja korrenlujuuden tuomaan viljelyvarmuuteen tekevät Jalmarista hyvän vaihtoehdon monitahoisen ohran koko viljelyalueelle.
Justus Justus on isojyväinen lajike monitahoisen ohran pääviljelyalueelle.
KaarleBOR Erittäin korkea satopotentiaali, hyvä korrenlujuus ja erinomainen taudinkestävyys puhuvat Kaarlen viljelyn puolesta. Hyvin suuri jyväkoko ja melko korkea tärkkelyspitoisuus tekevät Kaarlesta myös erittäin kiinnostavan tärkkelysohrakandidaatin.
SeveriBOR Vahva monitahoinen lajike, joka edustaa satoisuuden kärkeä omassa kasvuaikaluokassaan. Lujakortisella Severillä on erittäin hyvä härmän- ja rengaslaikunkestävyys.
VerttiBOR Aikainen ja laadukas monitahoinen. Vertissä yhdistyvät aikaisuus, erittäin luja korsi, hyvä taudinkestävyys sekä hyvä laatu.
WolmariBOR Aikainen monitahoinen ohra, jossa yhdistyvät runsas sato, luja korsi sekä hyvä taudinkestävyys erityisesti verkkolaikkua vastaan. Huippulajike aikaisen ohran viljelyyn.