Borealin ilmoituskanava

Jos sinulla on epäilys väärinkäytöksestä tai laittomasta toiminnasta yrityksessämme, voit tehdä siitä ilmoituksen Borealin ilmoituskanavan (whistleblowing) kautta. Kanavaa voivat borealilaisten lisäksi käyttää myös muut sidosryhmämme.

Kanava on tarkoitettu vakavien epäkohtien ilmoittamiseen esimerkiksi lahjontaan, kilpailu- tai tietosuojalainsäädännön rikkomuksiin, häirintään tai muuhun vastuuttomaan toimintaan liittyen. Sinulla ei tarvitse olla todisteita epäilystesi tueksi, mutta kaikki ilmoitukset on tehtävä vilpittömästi.

Ilmoituksen voit jättää nimettömänä. Ilmoituskanava on salattu eikä ilmoituksen jättäjän IP-osoitetta voida jäljittää. Näin varmistamme, ettei nimetöntä ilmoittajaa pystytä tunnistamaan. Kaikki ilmoitukset käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Muut kuin asiaa selvittävät henkilöt eivät pääse ilmoituksiin käsiksi Borealilla.

Miten teen nimettömän ilmoituksen?

Voit lähettää ilmoituksesi helposti ja turvallisesti noudattamalla lomakkeen ohjeita. Ilmoituksen lähettämisen jälkeen saat tunnuksen ja salasanan. Tallenna nämä huolellisesti, sillä tarvitset niitä ilmoituksesi käsittelyn seuraamiseen. Saat vastauksen tai mahdolliset jatkokysymykset 7 kalenteripäivän kuluessa.

.