Vehnä

Tutustu alla oleviin laatulajikkeisiimme tai lue lisää vehnän jalostuksesta.
Vehnän jalostus

Kevätvehnä

AnniinaBOR Aikainen korkean valkuaispitoisuuden kevätvehnä. Viljelyvarma vaihtoehto koko kevätvehnän viljelyalueelle.
HelmiBOR Erittäin aikainen ja satoisa myllyvehnä. Soveltuu erinomaisesti leipomoteollisuuden prosesseihin.
HerttuaBOR Lujakortinen myllyvehnä. Parhaimmillaan karkeilla kivennäismailla ja savimailla.
IisakkiBOR Uutuus! Isojyväinen ja valkuaispitoinen. Erittäin aikainen ja satoisa kevätvehnä, jonka iso jyvä-koko, erinomainen rehulaatu ja korkea valkuaispitoi-suus tekevät siitä todella hyvän rehuvehnän.
JaarliBOR Uutuus! Huippulaatua leivontaan. Satoisa ja isojyväinen lajike. Melko korkea valkuaispitoisuus, hyvät sakolukuominaisuudet ja erinomainen sitkon laatu.
KreiviBOR Sakoluku huippuluokkaa. Erinomaiset sitko-ominaisuudet parantavat taikinan vaivauskestävyyttä ja kimmoisuutta.
KruunuBOR Satoisa päätyypin leipävehnä, jonka kasvuaika on viljelyoloihimme hyvin sopiva. Erittäin korkea ja kestävä sakoluku ja myös muut leipävehnälle asetetut laatuvaatimukset kohdallaan.
LeidiBOR Uutuus! Korkean satopotentiaalin vehnä Etelä-Suomeen
MarbleBOR Mainio laatuvehnä Etelä-Suomeen
QuarnaBOR Huippulaatuinen kevätvehnä. Suuri jyväkoko, erittäin korkea valkuaispitoisuus ja erinomainen leivontalaatu.
WanamoBOR Huippulaatua kevätvehnän tuotantoon. Säilyttää korkean sakolukunsa puintien viivästyessäkin. Erinomainen sitkon ja valkuaisen laatu.
WappuBOR Varma sadontuottaja rehuvehnän tuotantoon aina III-vyöhykkeelle asti. Luja korsi ja korkea valkuaispitoisuus.
WellamoBOR Erinomainen yhdistelmä satoa ja laatua

Syysvehnä