Kaikki lajikkeemme

Ohra, 2-tahoinen

Ohra, monitahoinen

AlvariBOR Satoisa ja isojyväinen rehu- ja tärkkelysohra. Alvarissa yhdistyvät korkea satopotentiaali, hyvä korrenlujuus, erinomainen taudinkestävyys sekä erinomainen jyvän laatu.
AukustiBOR Aikainen ohra, joka vakuuttaa satoisuudellaan. Luja korsi ja sadon erinomainen laatu lisäävät lajikkeen kiinnostavuutta.
ElmeriBOR Melko myöhäinen lujakortinen ohra, joka soveltuu  laadultaan rehu- ja tärkkelyskäyttöön.
EverstiBOR Uutuus! Eversti on erittäin satoisa, suurijyväinen ja lujakortinen monitahoinen rehu- ja tärkkelysohra koko ohranviljelyalueelle.
HermanniBOR Uutuus! Aikainen, korkealaatuinen, monitahoinen ohra, jolla on erinomaiset agronomiset ominaisuudet
Justus Justus on isojyväinen lajike monitahoisen ohran pääviljelyalueelle.
KaarleBOR Erittäin korkea satopotentiaali, hyvä korrenlujuus ja erinomainen taudinkestävyys puhuvat Kaarlen viljelyn puolesta. Hyvin suuri jyväkoko ja melko korkea tärkkelyspitoisuus tekevät Kaarlesta myös erittäin kiinnostavan tärkkelysohrakandidaatin.
SeveriBOR Vahva monitahoinen lajike, joka edustaa satoisuuden kärkeä omassa kasvuaikaluokassaan. Lujakortisella Severillä on erittäin hyvä härmän- ja rengaslaikunkestävyys.
TurkkaBOR Uutuus! Suurijyväinen, korkealaatuinen ja erittäin lujakortinen rehu- ja tärkkelysohra koko ohranviljelyalueelle.
VerttiBOR Aikainen ja laadukas monitahoinen. Vertissä yhdistyvät aikaisuus, erittäin luja korsi, hyvä taudinkestävyys sekä hyvä laatu.
WolmariBOR Aikainen monitahoinen ohra, jossa yhdistyvät runsas sato, luja korsi sekä hyvä taudinkestävyys erityisesti verkkolaikkua vastaan. Huippulajike aikaisen ohran viljelyyn.

Kaura

AkseliBOR Kasvuluokkansa kilpailukykyinen sadontuottaja. Lujakortinen, taudinkestävä ja laadultaan erinomainen rehukaura.
AlkuBOR Parasta puuroon! Laadukas ja satoisa lajike myllykauran tuotantoon. Luja korsi varmistaa laatua.
DonnaBOR Viljelyvarmuutta myllykauran tuotantoon. Erittäin lujakortinen Donna on myöhäinen kaura, joka viihtyy parhaiten eteläisen ja läntisen Suomen viljelyalueilla. Erittäin ohut kuori ja valkoinen jyvä ovat erityisesti myllärin mieleen. Hyvä valinta myös luomuviljelyyn.
EemeliBOR Markkinoiden aikaisimpiin kuuluva, erittäin lujakortinen kauralajike.
IirisBOR Huippulaatua elintarvikekauran tuotantoon. Myöhäinen, lujakortinen lajike, jolla on iso ja ohutkuorinen jyvä sekä hyvä hehtolitrapaino.
MeeriBOR Viljelyvarma aikainen kaura. Yksi markkinoiden aikaisimmista kauroista ja samalla myös erittäin satoisa. Tämä taudinkestävä luottolajike menestyy kaikilla maalajeilla ja on lujan kortensa ansiosta erityisen edukseen multavilla mailla. Meerin jyvä on suuri ja korkealaatuinen.
NellaBOR Uutuus! Laatua teolliseen käyttöön. Nella on yksi satoisimmista aikaisista kauralajikkeista, ja se sopii laadultaan erinomaisesti myllyteollisuuden käyttöön. Erityistä Nellassa on sen hyvä jyväkoko ja seulonta-aste.
NiklasBOR Myllylaatua parhaimmillaan. Aikaisten kaurojen kärkiluokkaa niin satoisuudessa kuin jyväkoossakin. Lujakortinen lajike, joka sopii viljeltäväksi koko Suomessa.
OivaBOR Uutuus! Mainio myllykaura. Hyvin laadukas ja satoisa kaura, joka on hehtolitrapainoltaan kauralajikkeiden eliittiä. Luja korsi varmistaa Oivan laatua.
PeppiBOR Aikainen, lujakortinen laatukaura. Valkokuorinen, melko iso jyvä, korkea hehtolitrapaino ja suuri jyvän betaglukaanipitoisuus tekevät Pepistä erinomaisen elintarvikekauran.
PerttuBOR Uutuus! Laadukas kaura myös erikoiskäyttöön. Satoisa lajike, joka sopii laadultaan erinomaisesti myllykauran raaka-ainetuotantoon. Suhteellisen korkean beetaglukaanipitoisuutensa ansiosta Perttu sopii myös kuitukauran tuotantoon.
Steinar Huippusato lujassa korressa. Steinar on kasvuajaltaan melko myöhäinen.
TaikaBOR Uutuus! Korkean beetaglukaanipitoisuuden laatukaura. Hyvä kokonaisuus sopivaa kasvuaikaa, satoa ja viljelyvarmuutta.

Kevätvehnä

AnniinaBOR Aikainen korkean valkuaispitoisuuden kevätvehnä. Viljelyvarma vaihtoehto koko kevätvehnän viljelyalueelle.
HelmiBOR Erittäin aikainen ja satoisa myllyvehnä. Soveltuu erinomaisesti leipomoteollisuuden prosesseihin.
HerttuaBOR Lujakortinen myllyvehnä. Parhaimmillaan karkeilla kivennäismailla ja savimailla.
IisakkiBOR Uutuus! Isojyväinen ja valkuaispitoinen. Erittäin aikainen ja satoisa kevätvehnä, jonka iso jyvä-koko, erinomainen rehulaatu ja korkea valkuaispitoi-suus tekevät siitä todella hyvän rehuvehnän.
JaarliBOR Uutuus! Huippulaatua leivontaan. Satoisa ja isojyväinen lajike. Melko korkea valkuaispitoisuus, hyvät sakolukuominaisuudet ja erinomainen sitkon laatu.
KreiviBOR Sakoluku huippuluokkaa. Erinomaiset sitko-ominaisuudet parantavat taikinan vaivauskestävyyttä ja kimmoisuutta.
KruunuBOR Satoisa päätyypin leipävehnä, jonka kasvuaika on viljelyoloihimme hyvin sopiva. Erittäin korkea ja kestävä sakoluku ja myös muut leipävehnälle asetetut laatuvaatimukset kohdallaan.
LeidiBOR Korkean satopotentiaalin vehnä Etelä-Suomeen
MarbleBOR Mainio laatuvehnä Etelä-Suomeen
QuarnaBOR Huippulaatuinen kevätvehnä. Suuri jyväkoko, erittäin korkea valkuaispitoisuus ja erinomainen leivontalaatu.
WanamoBOR Huippulaatua kevätvehnän tuotantoon. Säilyttää korkean sakolukunsa puintien viivästyessäkin. Erinomainen sitkon ja valkuaisen laatu.
WappuBOR Varma sadontuottaja rehuvehnän tuotantoon aina III-vyöhykkeelle asti. Luja korsi ja korkea valkuaispitoisuus.
WellamoBOR Erinomainen yhdistelmä satoa ja laatua

Syysvehnä

Syysruis

Kevätrypsi

Kevätrapsi

Syysrapsi

Herne

Härkäpapu

Timotei

Nurminata

Ruokonata

Englanninraiheinä

Puna-apila

Peruna