Hankkija Oy

Ohra, 2-tahoinen

Englanninraiheinä

Härkäpapu

Herne

Kaura

TaikaBOR Uutuus! Korkean beetaglukaanipitoisuuden laatukaura. Hyvä kokonaisuus sopivaa kasvuaikaa, satoa ja viljelyvarmuutta.
Steinar Huippusato lujassa korressa. Steinar on kasvuajaltaan melko myöhäinen.
NiklasBOR Myllylaatua parhaimmillaan. Aikaisten kaurojen kärkiluokkaa niin satoisuudessa kuin jyväkoossakin. Lujakortinen lajike, joka sopii viljeltäväksi koko Suomessa.
MeeriBOR Viljelyvarma aikainen kaura. Yksi markkinoiden aikaisimmista kauroista ja samalla myös erittäin satoisa. Tämä taudinkestävä luottolajike menestyy kaikilla maalajeilla ja on lujan kortensa ansiosta erityisen edukseen multavilla mailla. Meerin jyvä on suuri ja korkealaatuinen.
IirisBOR Huippulaatua elintarvikekauran tuotantoon. Myöhäinen, lujakortinen lajike, jolla on iso ja ohutkuorinen jyvä sekä hyvä hehtolitrapaino.
EemeliBOR Markkinoiden aikaisimpiin kuuluva, erittäin lujakortinen kauralajike.
DonnaBOR Viljelyvarmuutta myllykauran tuotantoon. Erittäin lujakortinen Donna on myöhäinen kaura, joka viihtyy parhaiten eteläisen ja läntisen Suomen viljelyalueilla. Erittäin ohut kuori ja valkoinen jyvä ovat erityisesti myllärin mieleen. Hyvä valinta myös luomuviljelyyn.
NellaBOR Uutuus! Laatua teolliseen käyttöön. Nella on yksi satoisimmista aikaisista kauralajikkeista, ja se sopii laadultaan erinomaisesti myllyteollisuuden käyttöön. Erityistä Nellassa on sen hyvä jyväkoko ja seulonta-aste.
AkseliBOR Kasvuluokkansa kilpailukykyinen sadontuottaja. Lujakortinen, taudinkestävä ja laadultaan erinomainen rehukaura.

Kevätrapsi

Kevätrypsi

Kevätvehnä

Ohra, monitahoinen

Nurminata

Puna-apila

Ruokonata

Syysrapsi

Syysruis

Syysvehnä

Timotei